.

.

New
Чаши за кисело мляко с капаци, закуска в движение пластмасови купи с овесена каша от овесени ядки или плодове, чаша за закуска и лъжица за кутия за обяд, преносима и ?

Чаши за кисело мляко с капаци, закуска в движение пластмасови купи с овесена каша от овесени ядки или плодове, чаша за закуска и лъжица за кутия за обяд, преносима и многократна употреба

BGN 7.00

Продукти
В магазина

Устойчивост на капка, висококачествен и прозрачен пластмасов материал без пластмасов материал Размерът се измерва ръчно, може да има леки разлики и специфичният обект трябва да надделее. Бизнес професионалисти, пътешественици, студенти, културисти, диети ще харесат тази преносима кутия за закуски . Ергономична чаша за дизайн с лъжица : Зърнени култури с кисело мляко в чашата Go с лъжица. Запечатан и устойчив на теч, удобен и небрежен. Външният вид е сладък и стилен, тялото на чашата е извито, пасва на дланта на ръката, а хватката е удобна.Спецификация : Име на продукта : ИНС МЕД ЧЕРВЕН СЪДЪРЖАНИЕ КУППРОДУКТ МАТЕРИАЛ : Пластмасово производство Тегло : 0,105k Gproduct Размер : 19*11*11cmcapacity : 1000 MLProduct Опаковка : Opp Feature : 1. Пакетът съдържа : 1* чаши за салата : 1. безрискова покупка : За дългите и сложни процеси на доставка, ако получените продукти са счупени или не сте доволни от продукта по други причини, моля, свържете се с нас възможно най-скоро. Издръжлива и лека пластмасова чаша с винтов оцветен капак, отделно куполо Свеж, така че не става мокър и кашист, когато е време за тази почивка/обедна почивка. Поради проблема със светлината или монитора, физическият цвят на продукта може да е различен от картината.

Подробности

Ново

Избор на клиенти