.

.

New
Домашен акварел персонализирано име стенни стикери за детска стая - пиратска шапка Страшно изкуство езеро Фонд изкуство Фантазия Персонализирана спалня Стерна ст

Домашен акварел персонализирано име стенни стикери за детска стая - пиратска шапка Страшно изкуство езеро Фонд изкуство Фантазия Персонализирана спалня Стерна стикер Воден цвят Стил - Размер:

BGN 15.00

Продукти
В магазина

Ние сме 3 поколение, семейна, американска компания, силно основана като ориентирана към клиента, работи за доставка на иновативен, качествен и тенденционен дизайн, които се вписват във всяка домашна или офис среда Всички наши декали използват висококачествен, ясен, воден, ниско лепилен винил, който може напълно да използва истинските богати цветове, на които най-новите ни пълноцветни принтери са способни. Ако не е предоставено име, ние ще ви изпратим пълен лист писма, за да можете да създадете името по ваш избор и да приложите всяка буква. универсален размер за всеки тип стая : Този домашен персонализиран етикет има измерване 30 в (ширина) x 24 в (височина) . Гордеем се, че предлагаме вариант от висок клас, който елиминира проблемите с премахването, които идват с масово произведени стикери. Информация за дизайн - Моля, изпратете ни имейл с името, на което бихте искали вашия Decal да бъде персонализиран на „Продавачът за контакт“ от страницата за поръчка. Ако някога сте имали корка на стикер, оставете бял остатък или ще повредите боя, когато отидете да ги премахнете, ние разбираме безсилието и досадата, които причинява, защото именно този сценарий е преместил семейството ни да започне дизайн с винил Преди 15 години. Ако не е предоставено име, ние изпращаме лист букви, за да се персонализирате при дизайна на пристигането с дизайни на декоративни декали на винилови стени, е идеалният начин да персонализирате украсата и внедряването на цвят и живот във вашата детска градина или детска стая за игра. Нашите стикери за стик и пилинг се предлага с лесна стъпка по стъпка инструкции как да се прилага без усилия винила .

Подробности

Ново

Избор на клиенти