.

.

New
Водоустойчива топлинна изолационна постелка за кухненски плотове в отпечатана кожа с висока температура от микрофибърни плочи сушене за сушене за бързо изсушава?

Водоустойчива топлинна изолационна постелка за кухненски плотове в отпечатана кожа с висока температура от микрофибърни плочи сушене за сушене за бързо изсушаване на кухненските аксесоари

BGN 2.67

Продукти
В магазина

Дръжте плотове подредени 【100% гаранция за връщане на парите】 - Ние посвещаваме, за да предоставим най -доброто обслужване на клиентите и да предоставим най -доброто изживяване за пазаруване на всеки наш клиент.Водоустойчива топлинна изолация постелка за кухненски плотове 17x30 в печатна кожа Висока температура на микрофибърната плоча Изсушаване на постелката за бързо изсушаване на кухненски аксесоари Описание на продуктите : 1. , което е абсорбция на вода, меко, обратимо, миещо се и избледнява устойчивост. Тази постелка за ястие осигурява достатъчно повърхност за държане на саксии, тигани, чаши и прибори. 【Размер】 - 12 x 17 инча. Ако не сте доволни от нашия продукт, свържете се с нас. Кафе стая, пакет за трапезария включва : 1бр за сушене на подложка водоустойчива топлинна изолация за кухненски плотове 17x30 в печатна кожа с висока температура от микрофибър за сушене на плоча за бързо изсушаване на кухнята. Изключителният голям размер ви позволява да съхранявате всичките си ястия . Спецификации : Материал : Кожена тегло : 200 G Форма : Квадратни видове шарки : 16 Стил : Модерен и обикновен сценарий за използване : трапезария, кухня.

Подробности

Ново

Избор на клиенти