.

.

New
Платинен щит, устойчив на атмосферни влияния на автомобила, съвместим с Dodge Stratus Sedan Door - Outdoor Indoor - Защита на вода, сняг, слънце - подплата от руно - безплатен кабел, чан?

Платинен щит, устойчив на атмосферни влияния на автомобила, съвместим с Dodge Stratus Sedan Door - Outdoor Indoor - Защита на вода, сняг, слънце - подплата от руно - безплатен кабел, чанта за съхранение и

BGN 1.33

Продукти
В магазина

Стилен сребърен цвятPlatinum Shield Weatherproof Car Cover за 2003 г. Химически третирани да се противопоставят на UV лъчите. Подсилените шевове гарантират дълготрайна издръжливост. Голяма чанта за съхранение за лесно съхранение на капака, когато не се използва. За силни ветрове, използвайте си, използвайте, използвайте кабела на силните ветрове. Пазител от вода, UV слънчеви лъчи, сняг, градушка и други . Platinum Shield Weatherproof - Нашата най -издръжлива здрава защита на открито, направена от дебела цялото време UV обработено отразяващ полиестерен материал с полиуретаново покритие, пролива вода, веднага щом удари капака. Напълно еластизиран предния и заден подгъв, за да се осигури прилепнало прилепване. Безплатно включена вятърна карипска чанта за съхранение : 2003 Dodge Stratus Sedan 4 врата. Dodge Stratus Sedan 4 врати Години : 2003 Car Cover Функции за 2003 Dodge Stratus Sedan 4 Doortop Quality Fabric за всички елементи на открито и на закрито - Вътрешното устойчиво нали Материалът се обработва химически, за да помогне за предотвратяване на увреждане на UV от Sun Duces Teop на базата на повреда защита срещу отпадане на птици Защити срещу ефектите на киселинните вгради от вашия автомобил от дървесен сок, прах, замърсяване и други вредни замърсители, дошли, зашити и заварени шевове за максимална издръжливост на еластични предни и задни и задни задни и заварени шевове за максимална издръжливост на еластични предни и задни и задни и заварени шевове за максимална издръжливост на еластични предни и задни и задни и заварени шевове за максимална издръжливост еластична предна и задна задна и задна задна и задна задна и задна задна и задна шева за максимална еластична еластична еластична и задна задна и задна задна и задна част Хем осигурява плътно прикрепени от Fitre Ingets от двете страни на капака за използване с предоставения кабел/заключване или бънджи cordoutperforms 5 слой капак 5lsatisfaction Гаранция : Сребърен кабел за сиво свободно и заключване за допълнителна защита както от кражба, така и от меки ветрове.

Подробности

Ново

Избор на клиенти