.

.

New
3D корица за юрган за фенове на баскетбола, подарък за рожден ден за момчета гореща дигитална 3D отпечатана баскетболна чаша и възглавница с четири части комплект сп?

3D корица за юрган за фенове на баскетбола, подарък за рожден ден за момчета гореща дигитална 3D отпечатана баскетболна чаша и възглавница с четири части комплект спално бельо Капак Капак Полиестер

BGN 3.33

Продукти
В магазина

2 ") отклонения поради ръчно измерване. Сушене с ниска температура. Измиване на машината със студ. Ако имате нужда от случаи на възглавници с различни размери, моля, свържете се с нас в рамките на 2 часа след поръчка, за да промените желания от вас размер . [Размер на капака на юргана] : 173*218cm 203*228cm 228*228cm 259*228cm 264*239cm. 3 D Декорация за печат : Новост е чудесен избор да покажете своя уникален вкус и декорация на дома, също перфектен подарък за вашето семейство и приятели. Скрит дизайн на затваряне на цип : Удобно, за да поставите утешителя си в И навън, измиване лесно без деформация след многократна употреба. Той може да се задържи перфектно след многократна употреба и измиване. Лесно е да се измие, бързото изсушаване, издръжливо, може да се изсуши на слаб огън и да изисква минимално гладене. Моля, разберете, че мъничният цвят варира от продукта поради различна светлина и дисплей на екрана. Гаранция за удовлетвореност : Всякакви въпроси, моля, изпратете ни имейл свободно, ние ще ви отговорим и ще ви помогнем да разрешите проблема в рамките на 24 часа и да ви дадем удовлетворен отговор. Моля, разрешете 2-3 cm (0. Инструкции за измиване : 1. В дума, вие сте заслужили да го имате .

Подробности

Ново

Избор на клиенти