.

.

New
Пластмасов държач за торбички Bobasndm, организатор на пластмасова торбичка за стена, носач за пазаруване, миещ се голям дозатор за съхранение за домашно пътуване в ку?

Пластмасов държач за торбички Bobasndm, организатор на пластмасова торбичка за стена, носач за пазаруване, миещ се голям дозатор за съхранение за домашно пътуване в кухнята, безплатна корекция на теглене

BGN 0.67

Продукти
В магазина

който има отвор в долната част с разтегателна лента, която предотвратява изпадането на торбичките за боклук и ви позволява лесно да издърпвате торбички с всякакви размери Към разликата в настройката на светлината и екрана, цветът на артикула може да е малко по -различен от снимките.Описание : Именно този държач за съхранение на чанти за боклук има отвор в долната част с разтегателна лента, която предотвратява падането на торбичките за боклук и ви позволява лесно да издърпвате торбички от всякакви размери. Този държач за съхранение на чанти за боклук идва с ремък на каса Отгоре, който му позволява да бъде окачен на кухненската стена, спестявайки кухненско пространство и предотвратявайки изцапването на чантата на пода. Приемайки материали от плат, този продукт е мек и дишащ . чудесно е за дома, Кухня, гаражи и зони за грижи за домашни любимци. Този държач за съхранение на чанти за боклук се предлага с ремък отгоре, който позволява да бъде окачен на багажника на Кухненска стена, спестявайки кухненско пространство и предотвратяване на замърсяването на торбата на пода . Дължината на продукта е 37 см, ширината е 18 см. Той е чудесен за дома, кухнята, гаражите и зоните за грижи за домашни любимци.

Подробности

Ново

Избор на клиенти