.

.

New
Женска тъкана шапка, дълга сатенена шапка за коса за сън, еднослойна сгъваема нощна чаша, висока еластична широка шапка с дълга цилиндрова шапка, шапка за дълга кос?

Женска тъкана шапка, дълга сатенена шапка за коса за сън, еднослойна сгъваема нощна чаша, висока еластична широка шапка с дълга цилиндрова шапка, шапка за дълга коса

BGN 4.38

Продукти
В магазина

Данчиви предни перуки човешка коса Моля, не забравяйте да изсушите косата си, преди да облечете тази копринена шапка. [Дълга коса] Независимо дали имате дълга вълнообразна коса или дебели плитки, тази женска копринена капачка за коса може да увие косата ви, защото е твърде голяма. Пропускливост, за да поддържате косата мека и влажна. [Сатен капак] Препоръчваме да закупите две шапки за коса наведнъж, едната за ежедневен сън, а другата за пътуване. В същото време капачката за сън може значително да намали къдриците и статичното електричество през всеки сезон. Дължината е 24 инча, а обиколката на главата е 20,5 инча. [Multi Function] Satin Hair Cap също е много подходящ за спа, маска за лице, душ или всякакви други сцени за грижа за косата. Продуктът съдържа. "Разхлабената плътна лента няма да остави следа на челото ви, като ви осигурява модернизирано и удобно изживяване на нощната шапка. Разгръщането на нощната чаша ще помогне за намаляване на бръчките на тъканта.1 Аксесоари за коса с дълга шапка за жени за жени. Затвори за коса. Размерът може да се регулира и е подходящ за всички. Ние гарантираме 100% , че тази капачка за сън няма да избледнее. Super Long Type осигурява голямо удобство за носенето на този къдрав комплект.

Подробности

Ново

Избор на клиенти